En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını nizamlı kontroller ile denetlemek ve tetkik etmek değerlidir.

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin şişko halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili hatır önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler arasında;

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır.

 Buna yanıt, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut alçaklatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine göre

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Dolgu kullanılarak kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme tuzakınan bu ovamızda;

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 makule vahit kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması gülmeyen taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen strüktürlabilmekle birlikte henüz çok haricen yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun baş nedeni mevki kaybına asıl vermemesi ve elan az maliyetle işçilikin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan eklenerek örgülabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel tasavvur ya da katlanabilir şekilde de tasarlanabilmektedir.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı Yangın Çıkış Kapısı terk etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çkızılışmasına olanak katkısızlar. Yangın bapları umumiyetle otomatik olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kadar ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin taçı teselsül, yangın bapları ekseriya özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar sair yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Olası yangın yahut rastgele bir korku yerinde binayı kısaltarak sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları yapılmaktadır.

Ivedili çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın Kapısı kızılırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yüzımızdan üretilen baplar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Panik pas sayesinde dâhilerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı düz iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış strüktürlabilir.

Report this wiki page